Vásárlási feltételek

A http://www.contadorcaffe.hu webáruházat a Contador Kávémanufaktúra Kft. működteti, melynek

Székhelye:
5000 Szolnok, Rákóczi út 41.
Képviselőjének neve:
Barhács István
Ügyfélszolgálat Telefonszáma:
56/515-365
Telefonos ügyfélszolgálati ideje:
Hétfőtől Péntekig 10 -tól 16.00 -ig
E-mail címe:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Számlaszáma:
11745004-24512086
Adószáma:
Nyilvántartási száma:
25581782-2-16
FELIR azonosító: AA5897818
 

Regisztráció:

Oldalainkon regisztráció nélkül is nézelődhet, de vásárláshoz kérjük szíveskedjék regisztrálni rendszerünkbe. Regisztrációkor a rendelés teljesítéséhez szükséges alábbi adatok megadására van szükség:

Név
Számlázási, ill. Szállítási cím
E-mail cím
Telefonszám
 
A regisztrációt követően személyes azonosítója és jelszava segítségével tud belépni az oldalra.

Személyes adatai megadása után a rendszer egy e-mailt fog küldeni megadott e-mail címre, amely tartalmazza a személyes azonosítóját és jelszavát, valamint a fiókja aktiválásához szükséges linket. Erre kattintva aktiválhatja a webshopban létrehozott fiókját. Az aktiválás után a megadott felhasználónévvel és jelszóval jelentkezhet be a http://www.contadorcaffe.hu webáruházba.

Adatait bármikor ellenőrizheti, törölheti, ill. módosíthatja az 'Saját adatok 'menüpont alatt, de egy elküldött megrendelést követően ezen adatok már nem módosíthatók, ezért kérjük, hogy megrendeléskor az adatok pontosságára fokozottan figyeljen.

A Kávészaküzlet fenntartja a jogot, hogy ellenőrizze a vásárlás során megadott adatok valódiságát.

Termékek keresése:

A  keresőbe írja be a nevét keresett termék nevét vagy cikkszámát.

Termékek megrendelése:

A termékek megrendeléséhez személyes azonosítója és jelszava segítségével be kell lépnie oldalunkra. A kiválasztott árucikkeket - a mennyiség megjelölése után - a kosárra kattintva helyezheti bevásárlókosarába. A Kosár menüben a jobb felső sarokban vásárláskor folyamatosan nyomon követheti kosara tartalmát, az 'Ugrás a bevásárlókosárhoz' linkre kattintva pedig bevásárlókosara tartalmát részletezve tekintheti meg, módosíthatja, ill. törölheti a termékeket.

Miután minden terméket berakott a bevásárlókosarába, amelyet meg szeretne vásárolni, ugyanitt indíthatja el rendelését a Pénztár feliratra kattintva. 

A megrendelés egyes lépéseiben választania szükséges számlázási és szállítási címet, szállítási módot, fizetési módot, majd az adatok ellenőrzése után hagyja jóvá rendelését.

A beérkezett érvényes megrendelésről hamarosan egy visszaigazoló e-mailt kap (rendelési állapot: folyamatban), amely tartalmazza a megrendelt termékek adatait, a megrendelés számát, vételárát.  Amennyiben a megrendelt áru kiszállítását készlethiány vagy valamely egyéb okból kifolyólag nem tudjuk teljesíteni, erről értesítést küldünk, vagy telefonon értesítjük a vásárlót. Abban az esetben, ha rendelése feldolgozásakor mindent rendben találunk, automatikusan teljesítjük azt.

Felvilágosítás, felmerülő bármely kérdés, ill. esetleges probléma esetén kérjük, keresse Vevőszolgálatunkat a 56/515-365 telefonszámon ügyfélfogadási időben (munkanapokon 10.00-16.00) vagy a hét minden napján, a nap bármely időpontjában az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Folyamatban lévő megrendelései állapotát a jobb oldalon található 'Saját adatok' menüpont alatt a 'Rendelési adatok' pontban bármikor ellenőrizheti.

Minimális rendelési összeg 3000.-Ft
 
Vételár:
A termékek mellett feltüntetett árak tartalmazzák az általános forgalmi adót (ÁFÁ-t), tartalmazzák azonban a szállítás költségeit. Az esetlegesen előforduló téves árakért, illetve információkért nem vállalunk felelősséget, illetve az árváltoztatás jogát minden esetben fenntartjuk. Ilyen esetekben tájékoztatjuk a vásárlót a tévedésről, de a leadott rendelést nem tudjuk elfogadni.

Fizetési mód:

A fizetési módot a megrendeléskor választhatja ki. A fizetés történhet készpénzben (utánvéttel) és előre utalással.

Előre utalásos fizetési mód választása esetén a termékek szállítását csak azt követően kezdjük meg, miután a fizetendő összeg bankszámlánkra beérkezett. Átutalás esetén a következő bankszámlára várjuk a megrendelés ellenértékét: OTP 11745004-24512086. Kérjük átutaláskor a Közlemény rovatba a megrendelés visszaigazolásakor kapott megrendelés számot szíveskedjék feltüntetni.

Ha a megrendelt áru vételára 1 héten belül nem érkezik meg cégünk számlájára, úgy megkíséreljük felvenni Önnel a kapcsolatot, hogy tisztázzuk a nem fizetés okát. Ha a kapcsolatfelvétel nem sikerül, a megrendelést töröljük és erről elektronikus üzenetet (e-mailt) küldünk.

Számlázás: díjbekérőt küldünk ki, ha beérkezik az összeg, akkor készítjük a csomagot, abban küldjük a számlát.

Csomagolási költség:

A megrendelt termékek csomagolásáról mi gondoskodunk, külön költséget nem számolunk fel.

Házhozszállítás

A megrendelt árukat Magyarország egész területén házhoz szállítjuk futárszolgálat vagy a Magyar Posta segítségével.

A házhozszállítás díja utánvétel esetén (bruttó ár):

  • 1500 Ft.

A házhozszállítás díja előre utalás esetén (bruttó ár):

  • 1100 Ft.

Szállítási idő:

A frissen pörkölt kávék miatt az adott héten beérkezett rendeléseket lehetséges, hogy csak a következő héten szállítjuk, amely általánosságban 3-10 nap. Ezt a rendelésnél kérjük vegye figyelembe.
 
Amennyiben a termék az importőrnél is készlethiányos esetenként előfordulhat hosszabb szállítási idő is (3-4 hét). Előre utalás esetén a szállítási idők a pénz beérkezése után értendőek.

A futárszolgálat általában a csomag átadása utáni nap szállítja házhoz a küldeményeket.

Házhoz szállítás esetén kérjük, hogy olyan szállítási címet adjon meg, ahol 08:00-17:00 óra között át tudják venni a csomagot.

Amennyiben a futárszolgálat munkatársának nem sikerül a csomagot átadnia a címzettnek, akkor az a helyi postára kerül, ahol átvehető. Amennyiben nem történik meg az átvétel, akkor visszaszállításra kerül, és a megrendelést töröljük.

Reklamáció:

A csomagok átvétele előtt, amennyiben azon külsérelmi nyomokat talál, vagy látható okokból esetlegesen az áru sérülésére gyanakszik, szíveskedjék a futárszolgálat munkatásával jegyzőkönvet felvetetni és az indokokat felsorolva a csomagot visszaküldeni.

Elállás joga:

A Webáruház vásárlóit, mint fogyasztót megilleti a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szerinti elállás jog, amelyet a termék kézhezvételét követő 14 naptári napon belül lehet gyakorolni. A Vásárló a szerződéstől a termék átvételét (illetve amennyiben a termék átvétele még nem történt meg a szerződés megkötésének napját) követő tizennégy (14) napon belül indokolás nélkül elállhat. Írásban történő elállás esetén határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a Vásárló elállási nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi. Az elállás a következő feltételekkel gyakorolható: Elállás esetén a terméket a Vásárló az elállás közlését követő 14 napon belül sérülésmentes állapotban köteles visszajuttatni a Webáruházhoz. Utánvéttel visszaküldött terméket a Webáruház nem vesz át. Elállásra vonatkozó igényt a Vásárló e-mailben vagy postai úton írásban, valamint személyesen jelenthet be.

Elállás esetén a termék visszajuttatásának költségei a Vásárlót terhelik.

A termék ellenértékét, valamint a szállítási költséget legkésőbb a visszaszolgáltatási kötelezettség teljesítését követő 14 napon belül a Vásárló által megadott bankszámlaszámra teljesíti a Webáruház. A visszatérítés vonatkozik a termék Vásárló részére történő kiszállítási költségekre is, kivéve, ha az elállással érintett termékkel együtt más olyan termék is kiszállításra került, amely tekintetében a Vásárló nem élt elállási jogával.

Az elállási jog gyakorlása fogyasztókra vonatkozik. Webáruház a nagykereskedelmi és a viszonteladói partnereivel külön megállapodás keretében szabályozza a visszáruzási lehetőséget.

Amennyiben kérdése merült fel az elállási jog gyakorlásával kapcsolatban, úgy további tájékoztatásért keresse ügyfélszolgálatunkat az ÁSZF elején található elérhetőségeinken. Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 45/2014. (II.26) Korm. rendelet szövegét itt olvashatja: http://www.complex.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99900017.KOR


Reklamáció:

Kérjük, a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és ha sérült a csomagolása, vetessen fel jegyzőkönyvet.

Fogyasztóvédelemmel kapcsolatos jogszabályokat, rendeleteket IDE KLIKKELVE tekintheti meg.

Garancia:

Reklamáció esetén az áru visszaküldésére csak előzetes egyeztetést követően kerülhet sor. Amennyiben a reklamáció jogos, kérésére az árut megjavíttatjuk, kicseréljük vagy ellenértéket visszatérítjük. Az árut kérjük az alábbi címre visszaküldeni:
A visszaküldéshez kérjük mellékelni a számlát, valamint adja meg az ellenérték visszafizetésére szolgáló bankszámlaszámot, illetve címet, nevet és telefonszámot. Ezen adatok hiányában a visszaküldést nem áll módunkban figyelembe venni. Az áru visszaküldésének költségei a vevőt terhelik. Utánvéttel történő visszaküldést nem fogadunk el. Az ellenérték legkésőbb 30 napon belül kerül visszafizetésre az esetleges költségek levonásával.


A honlap látogatók technikai jellegű adatainak rögzítése:

A honlap látogatása során az áruházi rendszer rögzíti a felhasználók IP címét, melyből bizonyos esetekben következtetni lehet az érintett személyre, ezen felül rögzíti az operációs rendszer, a böngésző típusát és a látogatott oldal címét. Az adatmentésnek elsősorban technikai jellegű célja van, a rendszer folyamatos működéséhez elengedhetetlen. Az adatrögzítés további célja a felhasználói szokások elemzése, látogatottsági statisztikák készítése, mely a még magasabb színvonalú kiszolgáláshoz nyújt segítséget. A naplóállományok elemzése során felmerült adatokat más információval az üzemeltető nem kapcsolja össze, a felhasználó személyének azonosítására nem törekszik.

Köszönjük érdeklődését. Jó vásárlást kívánunk !

 

Mintabolt

Pelikán Hotel alatt
Szolnok
5000

+36 30/6281896

kaveszolnok@gmail.com

Nyitvatartás:
H - P: 09:00 – 17:00
Szo: 09:00 - 12:00
V: zárva

Pörkölő üzem:

Rákóczi út 50.
Szolnok
5000

Top termékek

Contador Decaff (70% arabica + 30% robusta) szemes kávé
Contador Decaff (70% arabica + 30% robusta) szemes kávé
Contador Premium Arabica (100% arabica) szemes kávé
Contador Premium Arabica (100% arabica) szemes kávé
Contador Brasil (100% arabica) szemes kávé
Contador Brasil (100% arabica) szemes kávé
Contador Espresso (75% arabica + 25% robusta) szemes kávé
Contador Espresso (75% arabica + 25% robusta) szemes kávé
Contador Exclusive Arabica (100% arabica) szemes kávé
Contador Exclusive Arabica (100% arabica) szemes kávé
Contador Aroma (35% arabica + 65% robusta) szemes kávé
Contador Aroma (35% arabica + 65% robusta) szemes kávé
Contador Classic (20% arabica + 80% robusta) szemes kávé
Contador Classic (20% arabica + 80% robusta) szemes kávé
Contador Family (100% robusta) szemes kávé
Contador Family (100% robusta) szemes kávé